Morten Andersen glæder sig til Super Bowl i Cirkusbygningen

I august stod han på scenen i Ohio og national tv i USA og talte om sin fabelagtige karriere og vejen til Hall of Fame.

Søndag den 4. februar fortæller Morten Andersen så i Cirkusbygningen for første gang historien på dansk og i Danmark, når han er æresgæst til Nordicbet Super Bowl Party. Her vil Danmarks eneste NFL-spiller fortælle om dagene i Canton, Ohio, og optagelsen i Hall of Fame.

  • Jeg ser frem til at møde de danske NFL-fans til Nordicbet Super Bowl Party, og jeg glæder mig til at se kampen med dem på Cirkusbygningens tre nye LED-storskærmene. Jeg fik jo per telefon en optaget video med en flot hyldest fra fansene derinde sidste år, dagen efter jeg havde fået at vide, at jeg ville blive optaget i Hall of Fame. Nu nu ser jeg frem til selv at få lejligheden til at kunne stå på scenen og takke fansene for deres opbakning, siger Morten Andersen om sin deltagelse i Super Bowl Party 2018 i Cirkusbygningen.

Hall of Fame-Andersen glæder sig til at være en del af en flot event i netop Cirkusbygningen, som er en af de mest ikoniske bygninger i dansk underholdning, og som nu skal huse det største Super Bowl-arrangement nogensinde i Skandinavien.

  • Jeg har været i Cirkusbygningen en enkelt gang som gæst, og det var fantastisk at opleve den historiske bygning med de mange plateauer. Jeg glæder mig som et lille barn, for det er altid specielt for mig, at møde de danske fans, som har bakket mig op i hele min karriere. Jeg skal gøre mit til, at vi alle får en oplevelse for livet med så mange hundrede NFL-danskere samlet under samme tag for at se Super Bowl, siger Morten Andersen.