Jimmy Bøjgaard glæder sig til Super Bowl i Cirkusbygningen

Sportskommentator Jimmy Bøjgaard bliver vært på NordicBet Super Bowl Party i Cirkusbygningen søndag den 4. februar. Sammen med Claus Elming skal han styre løjerne på aftenen, og dermed forenes over 15 års tv-makkerskab også med duoen Bøjgaard & Elming i front.

-Det bliver helt vildt sjovt, og fedt at stå der med Elming. Uden de danske NFL-fans og Morten Andersen, så var NFL i Danmark aldrig blevet en succes. Så at kunne give de danske NFL-fans en storslået aften med Morten Andersen og Andreas Knappe på plads i salen og på scenen, det bliver enormt stort, siger Jimmy Bøjgaard, som ved flere lejligheder har turneret med foredrag og talkshows med NFL-Hall of Famer Morten Andersen, og det er også som del af en miniturné, at de til Super Bowl lægger vejen forbi Cirkusbygningen.

-Vi havde planlagt et talkshow i København i Super Bowl-ugen, men i samarbejde med arrangører og samarbejdspartnere på Super Bowl-festen, så gav det mening for os at sige ja tak til at slå det sammen med den største aften for NFL-fans, og bringe vore partnere og vort publikum med ind til Super Bowl, så folk får det hele sammen aften, siger Jimmy Bøjgaard, som glæder sig til en tur på scenen i den ikoniske bygning.

-Jeg har været vært på en del shows i Cirkusbygningen, og det er altid et specielt sted, at træde ud på scenen. Man mærker historiens vingesus, og det er lige i hjertet af København. I de sidste 10 år har jeg været involveret i en del Super Bowl-arrangementer, og ligesom det var stort, da Morten og jeg turnerede lige efter hans NFL-pointrekord, så bliver det vildt denne gang, når han skal hyldes. Og det er jo en aften til ham og football. En dansk Hall of Famer, og hundredvis af danskere sammen til Super Bowl, det bliver meget specielt, siger Bøjgaard, som endnu ikke vil afsløre planerne for hyldesten af Morten Andersen.

-Ikke endnu, men det bliver stort, og noget, som danske NFL-fans vil kunne lide. Men Morten kommer på scenen og fortæller selvfølgelig om de vilde dage i august, da han blev optaget i Pro Football Hall of Fame.

Billetterne er til salg via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.dk/event/nordicbet-super-bowl-party-billetter/438933