Claus Elming vært på Super Bowl i Cirkusbygningen

Tidligere NFL-kommentator Claus Elming bliver vært på NordicBet Super Bowl Party i Cirkusbygningen søndag den 4. februar. Sammen med Jimmy Bøjgaard skal han varme de danske NFL-fans op til den lange og spændende nat med Super Bowl live fra TV 3+ på Cirkusbygningens tre store LED-skærme.

-Jeg var også med sidste år, da NordicBet arrangerede Super Bowl i Cirkusbygningen. Jeg glæder mig til igen at byde velkommen til Skandinaviens største Super Bowl-fejring, og til at præsentere vores danske Hall of Famer Morten Andersen, siger Claus Elming, som har en lang fortid i dansk amerikansk football, og som formidler af NFL på tv.

-Jeg har igennem ti år været med til Super Bowl-parties, og den perfekte formel er mad, underholdning, konkurrencer og football, siger Elming, som er ejer af NFL-sitet Gul Klud, som samtidig er mediepartner for NordicBet Super Bowl Party.

Og netop dette er der udsigt til den første søndag i februar, hvor der serveres 3 retters amerikansk inspireret mad, bydes på underholdning, laves konkurrencer med gode præmier, mens der selvfølgelig bliver lejlighed til at møde de to danske NFL-navne, Morten Andersen og Andreas Knappe. Alt sammen i de flotte rammer i Cirkusbygningen.

-Jeg ser frem til at byde de danske NFL-fans velkommen til en fabelagtig aften og nat i de flotteste rammer, siger Claus Elming.

Billetter til arrangementet er sat til salg på Ticketmaster: https://www.ticketmaster.dk/event/nordicbet-super-bowl-party-billetter/438933