Billetsalget med Thanksgiving-rabat: Forrygende start

I morges på Thanksgiving-dag åbnede billetsalget til NordicBet Super Bowl Party søndag den 4. februar 2018 i Cirkusbygningen, og med en attraktiv Thanksgiving-rabat på 20 pct. har der været stor interesse for billetsalget. Ud på eftermiddagen meldte arrangørerne om stor interesse på den positive side af selv optimistiske forventninger, og mange har i løbet af dagen henvendt sig for at købe VIP-bord til vennerne eller kollegerne.

-Udover at sidde allerbedst på første parket til show, underholdning, konkurrencer og kamp, så får NFL-fans også en 3-retters menu, drikkevarer og nogle overraskelser med i hatten, og med garanti en unik oplevelse, siger arrangørerne om den 10 timers Super Bowl-maratonevent, som billetten giver adgang til.

Og netop i dag på Thanksgiving og den store footballdag, er der et godt tilbud til NFL-fans: Hvis man køber en kategori B-billet til 799 kroner, så opgraderes man automatisk til kategori A, og sidder dermed på de bedste pladser i salen, tæt på hvor NFL-Hall of Famer’en Morten Andersen sidder på aftenen. Det er en rabat på 200 kroner, som kun gælder i dag på Thanksgiving.

Dele af programmet er afsløret, og involverer bl.a. en Hall of Fame-hyldest af Morten Andersen, som for første gang efter sin optagelse stiller op til et arrangement i København.

-Der vil løbende blive afsløret flere ting omkring arrangementet, oplyser arrangørerne.